00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

A német REHAU SYNEGO AD profil új a kínálatban

Tisztában vagyunk az energiatakarékosságra irányuló egyre növekvő nyomással, így az ügyfelek érdeklődéséből következően a választékunkat a németv REHAU SYNEGO AD profillal bővítettük. Ez már alaphelyzetben háromrétegű üveggel kerül szállításra. Az alacsony energiaigényű és passzívházra vonatkozó szabványok követelményeinek is megfelel.

A REHAU profil hatkamrás és 80 mm beépítési mélységű. A REHAU SYNEGO AD (fő- és mellékbejárati, bukó- toló) ajtókat és ablakokat az online szerkesztőnkben könnyedén ki tudja választani. Két szárnyváltozat áll a rendelkezésére: egyenes - hagyományos típus, lekerekített előreültetett - round line típus.

A PREMIUM és a REHAU SYNEGO AD profilra egyaránt érvényes, hogy november végéig az ablakok és az ajtók is automatikusan a párásodást megakadályozó jobb műanyag távtartókerettel lesznek ellátva.

Szeretnék létrehozni REHAU SYNEGO AD ablakokat  
A német REHAU SYNEGO AD profil új a kínálatban

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző