00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

AKCIÓ: 15% kedvezmény a szállításra

Vásároljon ablakot még a tél beköszönte előtt. Spóroljon a fűtésen, valamint ha 2021.12.31-ig vásárol, 15% kedvezményt biztosítunk a szállításra.

Teljesen mindegy, hogy egy, kettő vagy akár tíz ablakot vásárol, a 15% kedvezményt a kosarában automatikusan levonjuk a szállítási költségből. A raktáron elérhető nyílászárókat 10 napon belül szállítjuk. Amennyiben a konfigurátoron keresztül méretre gyártott nyílászárót vásárol, a gyártási idő nagyjából egy hónap.
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző