00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Az ablakok minőségét az Építőipari és Asztalosipari Termékek független Vizsgálati Laboratóriuma ellenőrizte

Kiállunk amellett, amit árusítunk. Ezért rendszeresen ellenőrizzük műanyag nyílászáróink és erkélyajtóink minőségét, így jelenleg birtokunkban van egy aktuális tanúsítvány az Építőipari és Asztalosipari Termékek laboratóriumától, amely a brünni Mendel Egyetem alá tartozik. A laboratórium megvizsgálta a vízzárást, a szélterheléssel szembeni ellenállást, az akusztikai tulajdonságokat, a légáteresztő képességet és a hőátadási együtthatót.
A PREMIUM ablakok és erkélyajtók teljes Uw értéke a következő:
  • Háromrétegű üveg és a Chromatek ULTRA F melegperemes távtartó esetén, Uw = 0,85 W / m²K.
  • Háromrétegű üveg és a Metal Union távtartó esetén, Uw = 0,92 W / m²K.
  • Kétrétegű üveg és a Chromatek ULTRA F melegperemes távtartó esetén, Uw = 1,2 W / m²K.
  • Kétrétegű üveg és a Metal Union távtartó esetén ( minden raktáron lévő ablakunk így van felszerelve), Uw = 1,3 W / m²K.
Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk emlékeztetni arra, hogy szeptember végéig él az akciónk, melynek keretein belül automatikusan melegperemes távtartót adunk minden nyílászárónkhoz. Ez a kiegészítő nemcsak a hőszigetelő tulajdonságokon javít, de jelentősen csökkenti az ablakok bepárásodását is.  


Az ablakok minőségét az Építőipari és Asztalosipari Termékek független Vizsgálati Laboratóriuma ellenőrizte
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző