00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Az e-shopunk új külsőt kapott

Tisztában vagyunk azzal, hogy a weboldal letisztultsága nélkülözhetetlen, ezért néhány hónappal ezelőtt nekifogtunk egy jobban áttekinthető arculat megtervezéséhez, és végre révbe értünk. Finomra hangoltuk a betűtípusokat, módosítottuk a grafikát és a menüt, valamint javítottunk az online konfigurátor kezelhetőségén. Hisszük, hogy az általunk végrehajtott változtatások még kényelmesebbé teszik a nálunk való vásárlást. Ha bármilyen észrevétele (akár pozitív, akár negatív) van az új külsővel kapcsolatban, írjon nekünk bátran, örülni fogunk bárminemű visszajelzésnek.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző