00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Cégünk 10 éves

-2013-ban több mint 300 megrendelést dolgoztunk fel Csehországban, mára ez a szám mint 10 ezer megrendelésre növekedett. Ablakokat és ajtókat szállítottunk mini házakba, faházakba, családi házakba, alpesi vendégházakba, nyaraló apartmanokba és még egy kambodzsai villába is.

Hogyan kezdődöt?

 Ladislav HorčicaA cég társtulajdonosa, Ladislav Horčica szerint 10 évvel ezelőtt szokatlan volt az ablakok webáruházon keresztül történő értékesítése. "De rájöttünk, hogy az internet az életünk normális részévé válik, ezért azt mondtuk, próbáljuk meg másképp - áruházak nélkül, bonyolult papírmunka nélkül, egyszóval egyszerűbben, gyorsabban, olcsóbban az ügyfél számára. Elindítottunk egy online ablak- és ajtó-konfigurátort,több száz ablakot kezdtünk tárolni mintegy 110 különböző méretben és típusban, és egyszerű videó-utasításokat készítettünk, hogy a hétköznapi emberek is megbirkózhassanak a beépítéssel. Akkoriban mi voltunk az elsők a Cseh Köztársaságban".

Kiderült, hogy a csehek okosak, és a webáruház ablakaira és ajtóira volt kereslet. "Aki csütörtökön úgy döntött, hogy a hétvégén kicseréli a garázsában vagy a nyaralójában lévő ablakot, annak hirtelen lehetősége nyílt rá. Ez óriási különbség volt ahhoz képest, ahogy az ablakgyártó cégek általában működtek 2013-ban. A szokásos szállítási idő 6-10 hét volt, mi ezt az időt több mint 95%-kal csökkentettük. Ráadásul az ügyfélnek nem kellett elmennie a kirendeltségre, nem kellett várnia a mérésre és a beépítésre, nem kellett aláírnia semmit. Az ablakvásárlást egyszerűvé tettük az ügyfél számára. Az ezt követő években az ablakos webáruházak úgy nőttek, mint gomba, sok más céget inspiráltunk arra, hogy másképp csinálják a dolgokat, és ma is mi határozzuk meg az online ablak- és ajtóértékesítés trendjét" - teszi hozzá a cég társtulajdonosa.

Hogyan emlékeznek munkatársaink a kezdetekre?

Dominika Vašíčková, aki az értékesítési és ügyfélszolgálati osztály vezetője, már hét éve dolgozik nálunk. Úgy emlékszik csatlakozásakor ideges volt, viszont a barátságos kollégáknak köszönhetően az idegessége gyorsan elmúlt. "A munka változatos, és élvezem, mert minden nap új kihívásokat kínál. A legnehezebb számomra a kínált termékek műszaki paramétereinek és az ehhez kapcsolódó helyes beállítási és szerelési eljárások elsajátítása volt, de végül a képzéseknek köszönhetően mindent sikerült elsajátítanom" - mondja Dominika, aki egy vicces történetet is megemlít a munkájából. "Egy nap egy kis papagáj tévedt be a raktárunkba. Senki sem érdeklődött iránta, ezért megtartottuk, és elneveztük Károlynak. A papagáj lett a cégünk kabalája, és hogy ne legyen egyedül az irodában, szereztünk neki egy barátot."

Radovan Vlk, aki az expedíció vezetője, szintén öt éve jár a kuřimi céghez. "Annak ellenére, hogy már dolgoztam ablakokkal, természetesen némi idegességgel vágtam bele az új munkába. A raktárban azonban egy kellemes és barátságos csapat fogadott, így az első napomra szívesen emlékszem vissza".

Cégünk 10 éves

Mi változott 10 év alatt?

"Kezdetben idézőjelben az egész raktárban kerestük az ablakokat, de ma már minden ablaknak megvan a maga helye és pontos megjelőlése. Ez jelentősen csökkenti a hibaarányunkat. Az ablakcsomagoláson is finomítottunk - kartonból készült sarkokat és állványokat készíttettünk méretre, hiszen nem könnyű úgy elszállítani egy ablakot Németország másik végébe, hogy az sértetlenül érkezzen meg a megrendelőhöz. Munkavállalóink méltányos jutalmazásán is dolgoztunk, hogy csak azok dolgozzanak nálunk, akik valóban nálunk akarnak dolgozni, és hogy a szorgalmas emberek szívesen dolgozzanak nálunk. Ma már sokkal többen vagyunk, mint a kezdetekben, és 5 országba tudunk ablakokat szállítani, ahol ügyfeleinknek az anyanyelvükön tudunk tanácsot adni" - mondja Ladislav Horčica.

Cégünk 10 éves

Mi tesz minket egyedivé?

Amikor megérkezik kuřími raktárunkba, nem kell órákat várnia, hanem azonnal elviheti az ablakokat és az ajtókat. Egyedi árukat 3-6 héten belül szállítunk. Ez lényegesen kevesebb, mint a hagyományos ablakgyártó cégeknél, de még sok más előnyt is megtalál nálunk:

Cégünk 10 éves
 

Mit kell megemlíteni zárásként? Természetesen köszönetet kell mondani

Petr BoreckýPetr Borecký, a vállalat vezérigazgatója összefoglalja, hogy az elmúlt évek sok mindent hoztak: "A kereskedelmi növekedés és terjeszkedés éveinek örülhettünk. Aztán egy kihívásokkal teli időszak következett,a covid időszak. Megtanultuk, hogy vannak stagnálási időszakok is, amelyekben keményen kell dolgoznunk és együtt hinni egy jobb holnapban. Minden ilyen időszakban sokat tanultunk és a legjobbat hoztuk ki belőle. Együtt már több mint 250 000 ablakot és ajtót szállítottunk ki, és továbbra is professzionális szolgáltatást szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek. Szeretnénk, ha ügyfeleink örömmel és bizalommal fordulnának hozzánk. Jó úton haladunk, hogy továbbra is vezető szerepet töltsünk be az iparágban. Ez annak a hozzáértő, kedves és szorgalmas emberekből álló csapatnak köszönhető, akik cégünket alkotják. Nagyon büszke vagyok az Ablakok-raktárról csapatára. Szeretnék őszintén köszönetet mondani minden alkalmazottunknak, és további sok sikert kívánok."

 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző