00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Elnyertük a 2023-as év legnagyobb forgalmat generáló ügyfél címet


A lengyelországi Mikolajky városában áprilisban került sor beszállítónk ünnepi rendezvényére, amelyen a legsikeresebb eladókat díjazták. Hálásak vagyunk, hogy 2022-hez hasonlóan idén is a TT HOLDING, a.s. kapta meg az 1. helyezést, tehát 2023-ban is minket illet a legtöbb nyílászárót megvásároló cég fődíja. Ezzel a kategóriánkon belül a Dovista/Dobroplast csoport legnagyobb vásárlója lettünk Európában.

A teljes Ablakok-raktárról csapat nevében köszönetet mondunk minden ügyfelünknek, mert Önök nélkül ez nem sikerülhetett volna!

 titul největšího odběratele plastových oken za rok 2023

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző