00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Készen állunk az új szezonra

Karácsony után megtöltöttük a nagy raktárunkat, így a legkeresettebb méretű műanyag nyílászárókat néhány napon belül szállítjuk. Amennyiben a hőmérő higanyszála nem mutat nagyon alacsony hőmérsékletet, akkor akár azonnal nekiállhat a cserének (igen, a műanyag nyílászárók beépítése télen is lehetséges), és már ezen a télen spórolhat a fűtésszámlán.

Természetesen egyedi méretű nyílászárókat is forgalmazunk, amelyeket a konfigurátoron keresztül választhat ki. A gyártás és szállítás általában 4-6 hetet vesz igénybe, ami lényegesen kevesebb, mint a többi ablakgyártó cégnél. Ráadásul most felár nélkül minden nyílászárót melegperemes távtartóketerettel gyártunk le, amely csökkenti a párásodást.
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző