00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Miniházakba is szállítunk ablakokat

A magas telekárak és ezek hiánya egyre több embert motivál az úgynevezett tiny house építésére. Ez egy kis ház, amely valahány tíz négyzetméteres területet kínál, néha kerekeken áll (alapvetően egy modern lakókocsi). Leggyakrabban fából készült miniházakat használnak, de népszerűek a konténerekből összeállított szerkezetek is. Legnagyobb előnyük az alacsonyabb vételár és a saját kezű megépítés lehetősége.

Ablakok tőlünk – időt és pénzt takarít meg

Ausztriai ügyfelünk egy ilyen apró ház építésébe kezdett bele, és ahogy a mellékelt videón és fotókon is látszik, az ablakok beszerelését is ő végezte, amelyeket a fenster-sofort e-shopunkból rendelt meg.

Köszönjük a bizalmat, és kívánjuk, hogy sikeres legyen az építkezés.
 
Miniházakba is szállítunk ablakokat
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző