00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Most azonnal és ingyenesen kap árajánlatot e-mail címére

Akár raktáron lévő termékek közül tetszik választani, akár a nyílászárókat a konfigurátoron keresztül méretre szabja, a kosár tartalmát az e-mail címére is elküldheti. Néhány percen belül teljes árajánlatot kap a szállítási díjjal együtt. További információkért tekintse meg az online konfigurátorunkat.

Hisszük, hogy ez az újdonság egyszerűbbé teszi a vásárlást, különösen előnyös lehet azoknak az egyes beszerelést végző cégeknek, iparosoknak, akik árajánlatot küldenek a vásárlónak.

Fel szeretnénk hívni a figyelmét arra, hogy az árajánlat 14 napig érvényes, raktáron lévő termékek esetén nem garantáljuk az elérhetőséget. A raktáron lévő termékeket 14 napos ciklusokban töltjük fel.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző