AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Ön kiválasztja, mi kiszállítjuk, Ön beépíti

Ha nálunk vásárol, nem kell házhozjönni. Nem kell árajánlatokra várni. Nem kell azzal számolni, hogy ablakai csupán két hónap múlva érkeznek meg. Nálunk egyszerűen otthonából kiválaszthatja a szükséges nyílászárókat, és abban az esetben, ha raktári termékről van szó néhány nap múlva már az otthonában tudhatja őket. De mi történik akkor, ha a raktárkészlet termékeinek méretei vagy tulajdonságai (szín, üvegezés típusa) nem felelnek meg? Kattintson az online konfigurátorunkra, és hozzá létre saját ablakait. Még a méretreszabás mellett is rövidebb idő alatt kiszállítjuk a termékeket (általában egy hónap, a prémium festékeknél 6 hét), mint a hagyományos ablakgyártók.

A minőség megmarad

Aggódik, hogy az alacsonyabb ár alacsonyabb minőséget rejt? Nem kell félnie. A nagy mennyiségeknek köszönhetően megengedhetjük magunknak, hogy alacsonyabb árat szabjunk meg, így kiáálunk amellett amit árusítunk. Az ablakok hatkamrás profilokból készülnek, az építési mélység 80 mm, a vasalat a Winkhaus német gyártótól származik. Háromrétegű üveg és melegperemes távtartó kerettel rendelkező ablakok esetében a hőátadás az egész ablakon Uw = 0,85 W / m²K.

Attól sem kell tartania, hogy akadályba ütközik az online vásárlás során. Ez a folyamat megegyezik a többi e-shoppal, ráadásul egy kis többlet pénz fizetésével telefonos konzultációval is biztosíthatja, hogy a rendelése rendben menjen végbe.

 
Ön kiválasztja, mi kiszállítjuk, Ön beépíti

Vissza a hírlistához
Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek