00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Ön kiválasztja, mi kiszállítjuk, Ön beépíti

Ha nálunk vásárol, nem kell házhozjönni. Nem kell árajánlatokra várni. Nem kell azzal számolni, hogy ablakai csupán két hónap múlva érkeznek meg. Nálunk egyszerűen otthonából kiválaszthatja a szükséges nyílászárókat, és abban az esetben, ha raktári termékről van szó, néhány nap múlva már az otthonában tudhatja őket. De mi történik akkor, ha a raktárkészlet termékeinek méretei vagy tulajdonságai (szín, üvegezés típusa) nem felelnek meg? Kattintson az online konfigurátorunkra, és hozzá létre saját ablakait. Még a méretreszabás mellett is rövidebb idő alatt kiszállítjuk a termékeket (általában egy hónap, a feláras színek esetében 6 hét), mint a hagyományos ablakgyártók.

A minőség megmarad

Aggódik, hogy az alacsonyabb ár alacsonyabb minőséget rejt? Nem kell félnie. A nagy mennyiségeknek köszönhetően megengedhetjük magunknak, hogy alacsonyabb árat szabjunk meg, így kiállunk amellett amit árusítunk. Az ablakok hatkamrás profilokból készülnek, az építési mélység 80 mm, a vasalat a Winkhaus német gyártótól származik. Háromrétegű üveg és melegperemes távtartó kerettel rendelkező ablakok esetében a hőátadás az egész ablakon Uw = 0,85 W / m²K.

Attól sem kell tartania, hogy akadályba ütközik az online vásárlás során. Ez a folyamat megegyezik a többi e-shoppal, ráadásul egy kis többlet pénz fizetésével telefonos konzultációval is biztosíthatja, hogy a rendelése rendben menjen végbe.

 
Ön kiválasztja, mi kiszállítjuk, Ön beépíti

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző