00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Szállítási határidő a 2021-es év végéig

Kedves Vásárlónk!
Értesíteni szeretnénk Önt, a karácsonyi ünnepek alatti munkaidőnkről.

2021.12.18-án, szombaton a raktárunk valamint az értékesítési osztályunk zárva tart.

Továbbá a karácsonyi időszakban 2020.12.22 - 2021.01.03 között a raktárunk valamint az értékesítési osztályunk zárva tart. Az idei évben a személyes átvétel utolsó napja 2020.12.22. kedd 15 óráig lehetséges.

A raktáron elérhető termékek házhoz szállítását abban az esetben garantálhatjuk még az idei évben, ha a megrendelését 2021.12.13-ig leadja. Amennyiben ezekhez a termékekhez tartozékokat is rendel (reluxát, szúnyoghálót vagy ablakpárkányt), amelyeket méretre gyártunk, csak abban az esetben garantálhatjuk a szállítást a 2021-es év végéig, amennyiben a megrendelését 2021.12.04-ig leadja.

Az ünnepek alatt a gyártás sem üzemel

2021.12.22 -2021.01.03. között a gyártás sem üzemel. A méretre készült nyílászárók esetében, amelyek 11.13. után kerültek megrendelésre és az előleg ez után lett befizetve, nem garantálhatjuk a kézbesítést ez év végéig és a leállás miatt a szállítási idő meghosszabbodhat.

Amennyiben a megrendelését 11.13 után adja le (vagy az előleget ezen dátum után téríti meg) és ragaszkodik a megrendelése még ebben az évben történő kiszállításához ajánljuk, hogy ezen lehetőség megvizsgálása érdekében vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot, másképp ezt nem tudjuk garantálni.

A karácsonyi szezon és az év vége közeledtével a standard szállítási idő meghosszabbodhat. Kérjük, ezt vegye figyelembe és ez alapján időben adja le a megrendelését.

Köszönjük az együttműködést.

Az ABLAKOK-RAKTÁRRÓL.hu csapata

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző