00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Új színek akciós áron

Új ablakokat és ajtókat vásárolna és szívesen választana egyedi színt? November óta a megszokott kínálatunkat 5 új PRÉMIUM színnel bővítettük - Woodec Turner Oak malt, krémfehér, Sheffield tölgy (szürke), Ulti Matt fekete, Sheffield tölgy.

Az új színek 2021.3.31-ig a standard színek árán kaphatóak. Ezeket az ablakokat is a konfigurátoron keresztül adhatja a kosarához. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy mivel újdonságokról van szó, a gyártási idő 2 héttel hosszabb lehet.
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző