00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Új útmutató videót forgattunk a reluxákhoz

Tudjuk, hogy vásárlóink ​​többsége saját maga szereli be a termékeinket, ezért azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk ehez. A közelmúltban új útmutató videókat forgattunk a következőkhöz:
Mint megszokhatták tőlünk, most is bepillantást engedünk a vállalatunk kulisszái mögé, így alább megtalálnak néhány fotót az új videóink forgatásáról.
 
Natáčení videonávodů k žaluziím

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző