00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

ÚJDONSÁG: a konfigurátorban létrehozott javaslat elküldése e-mailen keresztül

Szeretnénk megtakarítani a vásárlóink lehető legtöbb idejét, ezért egy praktikus funkcióval bővítettük az online konfigurátorunkat. Újonnan elküldheti a már megkezdett javaslatot egy e-mail címre, és miután a címzett a linkre kattint, egyszerűen folytathatja a megrendelést. Megadhatja annak az ismerősének vagy családtagjának az e-mail-címét is, akivel meg szeretné vitatni a rendelést. Az elmentett javaslat linkje akkor is hasznos lehet, ha fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hiszen így azonnal láthatjuk, mire vágyik pontosan, ezáltal nem kell újból hozzálátni a konfigurációhoz.
A mellékelt videón keresztül meggyőződhet arról, milyen egyszerű a konfigurátorban létrehozott javaslat elküldése, csupán néhány kattintást igényel.


 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző