00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Újévi visszatekintés a 2022-es év referenciáira

Az újév kiváló alkalom arra, hogy visszatekintsünk arra, mit hozott az elmúlt év. Köszönjük a támogatást, és számítunk a további együttműködésre 2023-ban is. Ezúton szeretnénk megosztani Önökkel néhány válogatott fotót a cseh és a külföldi vásárlóinktól, akik átalakították otthonukat az új ablakok  és ajtók segítségével.

Újévi visszatekintés a 2022-es év referenciáira
Újévi visszatekintés a 2022-es év referenciáiraÚjévi visszatekintés a 2022-es év referenciáira

Köszönünk minden visszajelzést, és örülünk, ha továbbra is megosztja velünk a befejezett projektekről készült képeket.

Az Ön Ablakok-raktárról csapata

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző