00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Újonnan raktárunkban: háromrétegű üvegezésű ablakok és ajtók

Bílé plastové okno s trojsklem Sürgősen új balkonajtóra vagy ablakra van szüksége, de fontos lenne, hogy jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezzen, mint a kétrétegű üveg?

Raktári kínálatunkat fehér REHAU Smartline+ balkonajtókkal és ablakokkal bővítettük, melyek járomrétegű üvegezéssel rendelkeznek. Kiválasztottuk a legnépszerűbb méreteket, és természetesen az igényeknek megfelelően bővítjük a kínálatot. Minden méretből több darabot tartunk raktáron, és ha egy adott méretből kifogynánk, 14 napon belül újra elérhető lesz. 

Reméljük, örömére szolgált ez az információ. Ha azonban a kínált méretek nem megfelelőek az Ön számára, természetesen online konfigurátorunkon keresztül megrendelheti az Ön igényeire szabott ablakokat és ajtókat. 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző