00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Vásárlás kirándulással összekötve

Amennyiben azonnal szüksége van a raktáron lévő termékeinkre és nem szeretne napokat várni a kiszállításra, látogasson el hozzánk a Brünn (Brno) mellett elhelyezkedő kuřimi raktárunkba.Tisztában vagyunk vele, hogy az utazás igénybe vesz egy kis időt, de ha összeköti egy kellemes kirándulással, még élvezhetővé is válhat.

Örömmel tudatjuk, hogy az elmúlt napokban végre személyesen köszönthettük az első magyar ügyfeleinket itt Csehországban. Így utólag is köszönjük nekik a bizalmat és a ránk szánt időt!
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző