00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

120 x 100-es műanyag ablak

Atipikus műanyag ablakra van szüksége?

Tervezzen egyedi műanyag ablakot a konfigurátorunkban.

Raktárunkon talál szerelési anyagot is, amelyre a műanyag ablak beszerelésekor szüksége lesz.

Az 120 x 100 cm-es műanyag ablak saját kezű beszerelésével pénzt és időt takarít meg, és kézben tarthatja a beépítés folyamatát, ami elengedhetetlen az ablakok működőképességéhez és szigetelő tulajdonságainak megőrzéséhez.

Konfigurátor
Otthona kényelméből lépjen be egy 120 x 100 cm-es műanyag ablakba intuitív konfigurátorunkon keresztül a gyártáshoz.
Otthona kényelméből lépjen be egy 120 x 100 cm-es műanyag ablakba intuitív konfigurátorunkon keresztül a gyártáshoz.

Műanyag ablak saját kezű beszerelése egyszerűen és gyorsan!

Műanyag ablakok színe

Nem szereti a fehér színű műanyag ablakokat?
Szürke, aranytölgy vagy mahagóni illene jobban az Ön házába?

Válasszon a műanyag ablakok 29 színváltozatából!

Válasszon a színes ablakkeretek széles választékából a ház stílusának és színének megfelelően. Konfigurátorunkban választhat kétoldalas vagy csupán kültéri dekorációt.

Műanyag ablak színminta a konfigurátorban

Műanyag ablakok profilja

PREMIUM Round Line profil

PREMIUM Round Line profil

Lekerekített szárnnyal, és alapfelszereltségként kétrétegű üveggel rendelkezik. Ez egy hatkamrás profilrendszer, amelyet a dán DOVISTA csoport gyárt. Kiváló ár-érték arányt kínál. A kettős tömítés 33 dB hangcsillapítást biztosít. Felújításokhoz és új épületekhez is ajánljuk.

PREMIUM klasik

PREMIUM klasik

Egyenes szárnnyal, és alapfelszereltségként kétrétegű üveggel rendelkezik. Ez egy hatkamrás profilrendszer, amelyet a dán DOVISTA csoport gyárt. Kiváló ár-érték arányt kínál. A kettős tömítés 33 dB hangcsillapítást biztosít. Felújításokhoz és új épületekhez is ajánljuk.

REHAU SYNEGO AD Classic

REHAU SYNEGO AD Classic

egyenes szárnnyal, és alapkivitelben háromrétegű üveggel szállítjuk. A hatkamrás SYNEGO profilrendszer a német REHAU AG + Co. cégtől származik. A profil kettős tömítésű, hangcsillapítása 34 dB. Felújításokhoz, új épületekhez, alacsony energiafelhasználású és passzív házakhoz ajánljuk.

REHAU SYNEGO AD Round Line

REHAU SYNEGO AD Round Line

lekerekített szárnnyal, és alapkivitelben háromrétegű üveggel szállítjuk. A hatkamrás SYNEGO profilrendszer a német REHAU AG + Co. cégtől származik. A profil kettős tömítésű, hangcsillapítása 34 dB. Felújításokhoz, új épületekhez, alacsony energiafelhasználású és passzív házakhoz ajánljuk.

Műanyag ablakok és páramentes üvegek

A melegperemes műanyag távtartó keretnek köszönhetően ablakai többé nem párásodnak be!

Műanyag ablakok és páramentes üvegek

Válassza ki az ablakok nyitásának módját

Válassza ki az ablakok nyitásának módját

Szigetelő üveg

Műanyag ablakaink hőszigetelő üvege szigeteli a hangot és egyéb zajokat, amelyeket szeretne kizárni otthonából. Az ablakok speciális hőszigetelő kétrétegű üvegezéssel rendelkeznek, amely akár 75%-kal csökkenti az otthonába a külső környezetből érkező zajt a műanyag ablakok klasszikus hőszigetelő üvegeihez képest.

Szigetelő üveg

Két- és háromrétegű üvegezés

A leggyakoribb választás az ablakok beépítésére. Jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek - nyáron jól szigetelik a hőt, télen pedig bent tartják a meleget. A kétrétegű több hőt enged be a helyiségbe, így tavasszal és ősszel hozzájárul a lakás felmelegedéséhez.

Két- és háromrétegű üvegezés

Tartozékok műanyag ablakokhoz 120 x 100 cm

A konfigurátorban hozzáadhatja az ablakokhoz:

  • árnyékolástechnika - alumínium horizontális reluxák EURO STYLE OPAL több színben
  • szúnyoghálók
  • ablakpárkányok - (belső műanyag vagy forgácslap, külső alumínium húzott vagy hajlított)
Tartozékok műanyag ablakokhoz 50 x 50 cm

Energiatakarékos ablakok

Műanyag ablakok hőszigetelése

A műanyag ablakok jelentősen csökkentik a hőszivárgást, és pénzt takarít meg a fűtésen! A műanyag ablakok kiváló tömítő tulajdonságokkal rendelkeznek, a szárny tökéletesen illeszkedik a kerethez, és nem áll fenn az átfújás veszélye.

A jó minőségű szigetelőanyagok - poliuretán hab - felhasználásával történő szakszerű beépítés közvetlen hatással van a hőszigetelésre.

A háromrétegű üveg növeli a hőszigetelő tulajdonságokat!

Műanyag ablakok hőszigetelése

Műanyag ablakok tömítése

Az ablakok tömítése minimalizálja a hőszivárgást, és ezáltal hozzájárul a fűtési energia megtakarításához. Elhasználódás esetén a tömítés lecserélhető. Ez a rendkívül rugalmas EPDM típusú anyagból készült, kiváló minőségű dupla ütközőtömítés minden PREMIUM műanyag ablak profiljának része.

Műanyag ablakok tömítése

Biztonsági vasalat műanyag ablakokhoz

Műanyag ablakaink a német Winkaus gyártó (activPilot sorozat) kiváló minőségű vasalataival vannak felszerelve. 25 000 ciklusos tartóssági tanúsítvánnyal és megerősített zsanérokkal rendelkeznek, amelyek teherbírása 120 kg. A vasalat olyan biztonsági pontokat tartalmaz, amelyek jelentősen csökkentik a betörés kockázatát. Tartalmaz egy biztosítékot is a helytelen kezelés ellen. A bukó-nyíló szárny esetében mikroszellőztetésre és többállású szellőztetésre is van lehetőség- akár 5 szellőzőállásig. Az ablakszárny nyomását nyolcszögletű zárócsap (gomba) szabályozza. A sima és kényelmes zárást biztosítja, hogy becsukáskor a szárny kissé megemelkedik. A szárny mozgását lelassító súrlódó fékkel ellátott csapágyat és a betörés elleni biztonsági ellenlapokat is megtalálja a vasalatban.

Biztonsági vasalat műanyag ablakokhoz

Műanyag ablak 1200 x 1000 mm

Tervezzen egyedi műanyag ablakot a konfigurátorunkban.

Konfigurátor