00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Az üveg eltávolítása és behelyezése

A videóban megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen eltávolítani, majd visszahelyezni az üveget a műanyag fix ablakba. Az üveg eltávolításának és behelyezésének módja megegyezik a nyíló (bukó) ablakszárnyak beüvegezésével, ahogy a videón is látható, csak az üvegező ékeket kell visszahelyezni az eredeti helyükre.

 

Hogyan járjunk el?

Az üveg eltávolítása és visszahelyezése során a szárnyat leemelheti az ablaktokról, de egyszerűbben elvégezhető a feladat, ha a szárnyat nem veszi le, ezért mi is így jártunk el.

Egy spakli segítségével levesszük az üvegezőlecet. A leghosszabbal kezdjük és körben haladunk, ahogy a videón is látható. Kivesszük az üveget. A visszahelyezés során ajánlott a rövidebb üvegezőléccel kezdeni (általában az alsó és felső), majd a hosszabbakal folytatni.

Mire ügyeljen?

Hogy elkerüljük az üveg berepedését, ne helyezze betonra, fémre, járólapra és hasonló padlóra. Lehetőleg fából, gumiból vagy polisztirénből készült felületre helyezze. Arra is ügyelni kell, hogy 
a szárnyon, az ablaktokon és az üvegezőlécen lévő gumi tiszta legyen, tehát kavicsok és habarcs nélkül. 

Különállóan üveg is rendelhető?

Üveget nem szállítunk házhoz. Természetes amennyiben összetörne a szállítás/átadás során, az üveget a központunkban kicseréljük, vagy kifizetjük az üvegezéssel járó költségeket, amennyiben a vásárlónk biztosítja a cseréjét.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző