AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.05.31-ig. További információkat itt talál.
Az üveg eltávolítása és behelyezése
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Az üveg eltávolítása és behelyezése

A videóban megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen eltávolítani, majd visszahelyezni az üveget a műanyag fix ablakba. Az üveg eltávolításának és behelyezésének módja megegyezik a nyíló (bukó) ablakszárnyak beüvegezésével, ahogy a videón is látható, csak az üvegező ékeket kell visszahelyezni az eredeti helyükre.

 

Hogyan járjunk el?

Az üveg eltávolítása és visszahelyezése során a szárnyat leemelheti az ablaktokról, de egyszerűbben elvégezhető a feladat, ha a szárnyat nem veszi le, ezért mi is így jártunk el.

Egy spakli segítségével levesszük az üvegezőlecet. A leghosszabbal kezdjük és körben haladunk, ahogy a videón is látható. Kivesszük az üveget. A visszahelyezés során ajánlott a rövidebb üvegezőléccel kezdeni (általában az alsó és felső), majd a hosszabbakal folytatni.

Mire ügyeljen?

Hogy elkerüljük az üveg berepedését, ne helyezze betonra, fémre, járólapra és hasonló padlóra. Lehetőleg fából, gumiból vagy polisztirénből készült felületre helyezze. Arra is ügyelni kell, hogy 
a szárnyon, az ablaktokon és az üvegezőlécen lévő gumi tiszta legyen, tehát kavicsok és habarcs nélkül. 

Különállóan üveg is rendelhető?

Üveget nem szállítunk házhoz. Természetes amennyiben összetörne a szállítás/átadás során, az üveget a központunkban kicseréljük, vagy kifizetjük az üvegezéssel járó költségeket, amennyiben a vásárlónk biztosítja a cseréjét.
Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek