00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Párazáró belső ablak fólia/szalag 70 mm / 25 m

  • Új termék
Párazáró belső ablak fólia/szalag 70 mm / 25 m

Szakértői tanácsadás

P-H 8:30–16:00, SZO 8:00–12:30

+36 1 490 0176

info@ablakok-raktarrol.hu

Termékkód:1000069
9 440 HUF ÁFÁ-val

7 433 HUF ÁFA nélkül

A ČSN 74 6077-es követelmények értelmében ajánlott ellátni a műanyag ablakok csatlakoztató réseinek a belső részét páraszigetelő ablak fóliával (szalaggal). Ennek köszönhetően hosszabb ideig bebiztosíthatja a csatlakoztató rés hőszigetelésének minőségét és meggátolhatja a penészképződést az ablakok körül. Az említett Soudal páraszigetelő szalag nem víz- és légáteresztő, így megakadályozza a nedvesség bejutását a PUR habbal tömített csatlakoztató hézagba. A szalag öntapadó, a csomagolás 25 métert tartalmaz.

Kérdéssel fordulna hozzánk?

Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Értékelje a terméket: 

Összesített értékelés

0 %
A terméket még senki nem értékelte

Kapcsolódó termékek

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről

Eddig még nem érkezett róla hozzászólás

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző