AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
Milyen reluxát vásárol?
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Milyen reluxát vásárol?

Lejárt a csúnya és nehéz sötétítők kora, amelyek vonzották a port és a szennyeződéseket. Ma a legtöbb háztartásban reluxákat találunk. Nemcsak a túl erős napsütés ellen véd, de távoltartja a kíváncsi tekinteteket is és a lakás díszeként szolgálhat.

Az Euro Style OPAL reluxa jellemzői

A nálunk megvásárolható PREMIUM műanyag tetőablakok mellé Euro Style OPAL reluxát is kínálunk. Alumíniumból készülnek, előnyei a kedvező ár, egyszerű működés, gyors felszerelés és minimális karbantartás. Ezek a redőnyök műanyag és fából készült ablakok esetében is használhatóak és takarólécre, vagy az ablaktokra is felszerelhetőek.

Az egyszerűség gyönyörködtet - ez erre a típusú reluxára is érvényes. A felső takaróléc lapos, a működtetés pedig egy gyöngylánccal történik. Ha enyhén meghúzza, a lamellák elfordulnak. Ha tovább húzza a gyöngyláncot, a reluxát felhúzhatja.

Nagy színválaszték

Ahogy már említettük, a reluxa  a lakás díszeként is szolgálhat. A 25 mm széles lamellák nem csak a klasszikus fehét színben elérhetőek, több, mint 20 különböző színt választhat, pl. pirosat, kéket, vagy zöldet is.

A reluxa profiljának színe az ablak belső színétől függ és automatikusan kerül beállításra. Az alapkínálat 4 színt tartalmaz - fehér (fehér ablakokhoz), okker (winchester dekorációhoz), antracit (antracit profilokhoz) és barna (más színekhez). Ha az ablak és a reluxa színének más kombinációját szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. 

A reluxák teljes fényzárást biztosítanak. Természetesen a szélső rögzítődamilokkal is ellátjuk. Ez azt jelenti, hogy a megfeszített damillal együtt a felső léchez rögzíthető, így nyitott/buktatott ablak esetében sem mozdulnak el.

A reluxa ára

Érdekli Önt, mennyivel fizetne többet, ha megrendelné ezt a hasznos kiegészítőt is? Ha például 1 m széles és 1 m magas, egyszárnyú ablak mellé rendeli meg, a teljes ár nagyjából 4 000 Ft-tal lesz magasabb. Természetesen a reluxák többszárnyú ablakokra és erkélyajtókra is megrendelhetőek, a pontos árat a konfigurátoron keresztül tudhatja meg.

Fényképek

Videó útmutató a reluxa felszereléséhez


A lamellák színskálája

 

A profilok színskálája

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek