0
00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Milyen reluxát vásárol?

Lejárt a csúnya és nehéz sötétítők kora, amelyek vonzották a port és a szennyeződéseket. Ma a legtöbb háztartásban reluxákat találunk. Nemcsak az intenzív napsütés ellen véd, de távoltartja a kíváncsi tekinteteket is és a lakás díszeként szolgálhat.

Az Euro Style OPAL reluxa jellemzői

A nálunk megvásárolható PREMIUM műanyag ablakok mellé Euro Style OPAL reluxát is kínálunk. Alumíniumból készülnek, előnyei a kedvező ár, egyszerű kezelés, gyors felszerelés és minimális karbantartás. Ezek a redőnyök műanyag és fából készült ablakok esetében is használhatóak és az üvegezőlécre, vagy az ablaktokra is felszerelhetőek.

Az egyszerűség gyönyörködtet - ez erre a típusú reluxára is érvényes. A felső takaróléc lapos, a működtetés pedig egy gyöngylánccal történik. Ha enyhén meghúzza, a lamellák elfordulnak. Ha tovább húzza a gyöngyláncot, a reluxát felhúzhatja.

Nagy színválaszték

Ahogy már említettük, a reluxa  a lakás díszeként is szolgálhat. A 25 mm széles lamellák nem csak a klasszikus fehér színben érhetőek el, hanem több, mint 20 különböző szín közül választhat, akár pirosat, kéket, vagy zöldet is.

A reluxa profiljának színe az ablak belső színétől függ és automatikusan kerül beállításra. Az alapkínálat 4 színt tartalmaz - fehér (fehér ablakokhoz), okker (winchester dekorációhoz), antracit (antracit profilokhoz) és barna (más színekhez). Ha az ablak és a reluxa színének más kombinációját szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. 

A reluxák teljes fényzárást biztosítanak. Természetesen a szélső rögzítődamilokkal is ellátjuk. Ez azt jelenti, hogy a megfeszített damillal együtt a felső léchez rögzíthető, így nyitott/buktatott ablak esetében sem mozdulnak el.

A reluxa ára

Érdekli Önt, mennyivel fizetne többet, ha megrendelné ezt a hasznos kiegészítőt is? Ha például 1 m széles és 1 m magas, egyszárnyú ablak mellé rendeli meg, a teljes ár nagyjából 4 000 Ft-tal lesz magasabb. Természetesen a reluxák többszárnyú ablakokra és erkélyajtókra is megrendelhetőek, a pontos árat a konfigurátoron keresztül tudhatja meg.

Biztonsági jellemzők kisgyermekek esetén

2014-ben lépett hatályba a nemzetközi rendelet, amely rögzíti a reluxák használatának biztonsági szabályait. Az olyan kezelőszervek, mint a lánc vagy a zsinór veszélyes hurkokat képezhetnek, amelyek által a kisgyermekek (0-42 hónapos korig) súlyosan megsérülhetnek vagy akár meg is fulladhatnak.

Ezért, ha kisgyermekei vannak otthon, javasoljuk, hogy válasszon biztonsági rendszerrel ellátott reluxát, amely elszakad, ha nagyobb súly nehezedik rá:
  • A veszélyes hurok elszakad (biztonsági tengelykapcsoló) 6 kg-os fokozatos terhelés esetén, vagy legkésőbb 5 másodperccel a súly ránehezedése után.
  • A vezérlő zsinór hossza legfeljebb a nyílás magasságának 2/3-a lehet.
Alapkivitelben a reluxákat biztonsági elemek nélkül szállítjuk. Amennyiben biztonsági rendszerrel ellátott reluxára van szüksége, kérjük, ellenőrizze ezt az opciót a konfigurátorban (a biztonsági elem ingyenes).

VIGYÁZAT: Ha biztonsági reluxát rendelt, ne terhelje túl a láncot 6 kg - ot meghaladó húzással. Ez a termék meghibásodásához vezet.

Fényképek

Videó útmutató a reluxa felszereléséhez


A lamellák színskálája

 

A profilok színskálája

Ügyfeleinktől

Hogyan ellenőrizzük a visszajelzéseket

K. Marcsi

„Előtte és utána! Mégegyszer köszönjük!“

„Előtte és utána! Mégegyszer köszönjük!“

A. Babi

„Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “ Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal...“

„Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “ Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben meg is érkezett...“

M. Anikó

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettekvagyunk! 5*“

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettek vagyunk! 5*“

U. Tibor

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK…“

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK. A TERMEK JO,SZALLITAS IS KITUNO.KOMUNIKACIO IS JO. MEREM AJANLANI AZ UZLETET MINDENKINEK. TOVABBI SOK SIKERT.“

I. Kovács

„Webáruházukban nagyszerű a kínálat, az a rengeteg…“

„Tisztelt Ablakok-raktárról ! Webáruházukban nagyszerű a kínálat, az a rengeteg variáció, amelyből választani lehet, az ablak formája, mérete, színe, üveg, - zár stb. típus, az abkakpárkány,…“

L. Ferenc

„Köszönöm a terméket. Rendben megérkezett. A beépítése…“

„Köszönöm a terméket. Rendben megérkezett. A beépítése még egy hónap, így róla véleményt nem tudok írni. A Weboldal, és a vásárlással kapcsolatos…“

L. Katalin

„Az ablakok a megbeszélt időben sérülésmentesen…“

„Az ablakok a megbeszélt időben sérülésmentesen rendben megérkeztek. A beépítésük pofon egyszerű volt, mi magunk meg tudtuk csinálni. Tökéletesen működnek. Nagyon…“

J. Veres

„Maximálisan elégedett vagyok termèkükkel.Az…“

„Maximálisan elégedett vagyok termèkükkel.Az ügyintèzès ès a szállítás is gyors ès korrekt volt.Bátran ajánlom másoknak is!“

Z. Molnár

„Számomra az volt az elsődleges szempont, hogy…“

„Számomra az volt az elsődleges szempont, hogy ne kelljen a legyártási időt kivárni, és mielőbb a termékhez jussak. Ennek az Önök szolgáltatása tökéletesen megfelelt,…“

L. Gábor

„Köszönöm a gyors és precíz szállítást. Azért…“

„Tisztelt ABLAKOK-RAKTARROL.hu, Köszönöm a gyors és precíz szállítást. Azért külön hálás vagyok, hogy sokkal több méretet tartanak raktáron mint mások, így a sürgős rendeléseknél…“

Ügyfelek ablakainkkal kapcsolatos tapasztalatai