0
00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Milyen lehet egy műanyag pinceablak?

A pincébe általában egyszárnyú, kisebb méretű bukó ablak kerül. A pontos méreteket nehéz meghatározni, de az ablak általában körülbelül 50 cm magas és a szélesség (ez az intervallum igen tág lehet, a ház összképétől, a többi ablak formájától és méretétől függően) 60 cm és 120 cm között van). 

A pinceablak lehet fix vagy bukó szellőztetési lehetőséggel

Mivel a pincékben gyakran van garázs vagy műhely, a szellőzés lehetősége miatt vásárlóink ​​leggyakrabban bukó pinceablakot választanak. Az ilyen ablakok szellőzés céljából nyithatók, mosás esetén teljesen ledönthetők. Ha mindkét oldalról jól megközelíthető a pinceablak és nem szellőztetésre használja, akkor tökéletes megoldást jelenthet egy fix ablak. Ezeknél ugyanis az ár alacsonyabb lesz, mint egy bukó ablak esetében. 
 
Mivel nagy raktárkészletünk van, olcsón és gyorsan szerezhet be tőlünk műanyag pinceablakot, a kiszállítás általában 5 napon belül történik. Természetesen lehetőség van pincébe, garázsba, műhelybe vagy kertes házba méretre szabott remékek rendelésére is, csak adja meg az ablak vagy ajtó részleteit a konfigurátorunkban. Itt azt is megszabhatja, szeretne-e tiszta átlátszó üveget, vagy esetleg katedrál üveget képzel el, amelyen keresztül a fény átjut, de homályos képet mutat.