00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag távtartó alátét 28 x 100 x 5 mm

  • Új termék
Műanyag távtartó alátét 28 x 100 x 5 mm

Szakértői tanácsadás

P-H 8:30–16:00, SZO 8:00–12:30

+36 1 490 0176

info@ablakok-raktarrol.hu

Termékkód:1000066
Kategorie:Szerelőanyag
90 HUF ÁFÁ-val

71 HUF ÁFA nélkül

Tok és fal közé helyezhető távtartó (határoló) alátét. A fotó kizárólag illusztráció.

Például akkor használható, ha az ablakot alá kell támasztani, mert az ablakok magasságát egymáshoz kell igazítani. A kívánt magasság beállítása szilárd, nem fém alátétekkel történik. Ezeket a beállító elemeket a szerelés befejezése után nem kell eltávolítani! Az ablakot mindig szilárd alátétre kell helyezni. Az alap elemeinek elhelyezése mindig az ablak típusának és szélességének megfelelően történik. 1000 mm szélességig bezáróan (egyszárnyú ablak) a tok sarkaiban kerül aláhelyezésre. Ettől szélesebb ablakok alá három (vagy több) helyen kell alátétet helyezni. Ebben az esetben az alátétpontok közötti távolság legfeljebb 600 mm lehet. Két- vagy többszárnyú függőleges tokosztós ablakoknál alátámasztó alátétet kell tenni minden esetben ez alá a tokosztó alá is! Erkélyajtók szerelésére ugyanazok az alapelvek vonatkoznak, mint a műanyag ablakokra. Csak abban az esetben, ha az erkélyajtók alumínium küszöbben vannak ellátva, vonatkoznak rájuk a behelyezésre és küszöb alátámasztására a bejárati ajtók szerelésével azonos alapelvek.

Szintén használható például az 1700 mm-től magasabb ablakok, bejárati és erkélyajtók behelyezésekor, amikor a tok mindkét oldalán kerül a magasság felénél a szerelőhézagba behelyezésre. Az alátét meggátolja a tok profiljának a rögzítő lemez kihúzása utáni falazat felé görbülését. Az egyszárnyú ablakoknál és a bejárati ajtóknál az alátétet a tok és a falazat közötti sarokban a kilincs oldalára, és az ellentétes alsó sarokban a pánt oldalán kell behelyezni - meggátolja a tok falnyílásban a hab felvitele és a szerelőék eltávolítása utáni mozgását. A toknak ezeken a helyeken az alátéteken keresztül szilárdan a falazatra kell támaszkodnia. A támasztó alátét nem lóghat túl a tok síkján és hab felvitele után nem kerülnek eltávolításra.

Kérdéssel fordulna hozzánk?

Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Értékelje a terméket: 

Összesített értékelés

0 %
A terméket még senki nem értékelte

Kapcsolódó termékek

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről

Eddig még nem érkezett róla hozzászólás

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző