00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Ablakok beszerelése még a tél előtt? Igen, lehetséges!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ez a mondás kétszeresen is igaz ma, amikor az építőanyagok folyamatosan drágulnak, és az energiaárak emelkednek. Emellett nem kell arra sem várnia, hogy a mesteremberek időt szakítsanak Önre. Nálunk több száz műanyag ablak és ajtó van raktáron, és még ha más méretű nyílászárókra van is szüksége, a szállítás általában 6 héten belül megtörténik. Ebben a listában megtalálja azon konkrét dátumokat, amelyek esetében még biztos lehet, hogy karácsonyig győzi.

Nálunk viszont az értékesítés folyamata itt végződik. Tanácsot adunk a beépítéshez, beállításhoz és karbantartáshoz. Még a hölgyeknek sem kell kétségbe esniük. Amint például az egyik osztrák ügyfelünk is bemutatja, aki tőlünk rendelt ablakokat a kis házához az osztrák fenster-sofort.at weboldalon.

 
Ablakok beszerelése még a tél előtt? Igen, lehetséges!

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző