00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Bemutatjuk az új REHAU SYNEGO MD profilt

A lehető legjobb szigetelési tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakokra vagy erkélyajtókra van szüksége? Kínálatunkba felkerült a német REHAU AG + Co. gyártó új, hét kamrás profilrendszere. A REHAU SYNEGO MD profil kiváló szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek ideális választássá teszik különösen alacsony energiafelhasználású és passzív házakhoz.

Bemutatjuk az új REHAU SYNEGO MD profilt

Melyek az új profil fő előnyei?

  • Modern egyenes szárny kialakítás.
  • Háromrétegű üvegezés és melegperemes távtartó keret alapfelszereltségként van hozzáadva.
  • Az összes profilunk közül a legjobb szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Háromszoros tömítés - kínálatunk többi ablakával ellentétben a REHAU SYNEGO MD profil egy középső tömítéssel is rendelkezik, amely növeli a szigetelési tulajdonságokat.
  • Kínálatunkban 10 szín érhető el.
  • Továbbiak...
 
Vásároljon új REAHU SYNEGO MD profilt

 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző