00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Bővítettük az ablak- és ajtóhálók színválasztékát

Annak érdekében, hogy a műanyag nyílászárók harmonizáljanak a praktikus kiegészítőkkel, mint például a szúnyoghálókkal, bővítettük a hálók színskáláját. Már 15 fóliás vagy fúvott színt kínálunk.
  • A fúvott ablak- és ajtóhálók fehér, barna, okker, antracit, valamint aranytölgy színben kaphatók.
  • A fóliázott szúnyoghálók (Renolit) fa dekorral a következő színekben elérhetőek: dió, sötét tölgy, cherry amaretto, sorento balsamico, természetes tölgy, mahagóni, oregon, douglas, nevada, sierra. A színmintákkal és a szúnyoghálókkal kapcsolatos további információkért kattintson: Milyen szúnyoghálót vásárolhat meg?

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy szúnyoghálót, ablakpárkányt valamint reluxát nem tartunk raktáron, hanem méretre gyártjuk, ezért a szállítás általában 14 napot vesz igénybe.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző