00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Milyen szúnyoghálót vásárolhat meg?

A megvásárolható szúnyoghálók jellemzői

Minél teljesebbkörűbb szolgáltatást szeretnénk biztosítani, így a webshopunkon keresztül a műanyag ajtókhoz és ablakokhoz ablakpárkányt, reluxát és szúnyoghálót is vásárolhat. Ez a leghatásosabb módja, hogy távol tartsuk a rovarokat, ennek köszönhetően gond nélkül élvezhetjük a meleg nyári napokat és estéket.

Szúnyoghálók az ablakra

Ezek a szúnyoghálók használhatóak a műanyag ablakokra. A felszerelés nagyon egyszerű, csak néhány pervet vesz igénybe. Elegendő elfordítani a kampókat, így rögzíti az ablak széléhez. Ennek köszönhetően nem szükséges egész évben használnia, az egyszerű kampós megoldással télre leveheti, majd tavasszal újra felszerelhető. Biztos lehet benne, hogy nemcsak az ablakaink minőségével lesz elégedett, de ezzel a típusú szúnyoghálóval is. A háló üvegszálas műanyagból készül, így nem korrodálódik és a hőingadozásokkal szemben is ellenálló. A keret extrudált alumínium profilból készült, melyet lakkbevonat véd. 
 
Hogy a rovarokkal szembeni védelem minél hatásosabb legyen, a keret peremmel van ellátva, így tökéletesen hozzásimul az ablaktokhoz, így nem kell tartania az elálló részektől sem. A háló anyaga szürke színű és alig észrevehető. A szúnyogháló keretét az ablak színe alapján választhatja ki. A kínálatunk 15 felvitt színt tartalmaz, vagy fúvott vagy fóliázott kivitelben.
  • Fúvott – fehér, barna, okker, szürke antracit és arany tölgy.
  • Fóliázott (Renolit) – fa minták: dió, sötét tölgy, cherry amaretto, sorento balsamico, természetes tölgy, mahagóni, oregon, douglas, nevada, sierra.

Fényképek

Videó és PDF útmutató a szúnyogháló felszereléséhez

Szúnyogháló ajtóra

A szúnyoghálókat a teraszajtókra és erkélyajtókra is bátran ajánljuk. Az ajtókra készült szúnyoghálók kerete záródó, a szélessége 50 mm. Az anyaga megegyező az ablakoknál használt szúnyoghálókéval - a háló üvegszálas műanyagból készül, így nem korrodálódik és a hőingadozásokkal szemben is ellenálló. A keret extrudált alumínium profilból készült, melyet lakkbevonat véd. 
 
A kínálatunk 15 felvitt színt tartalmaz, vagy fúvott vagy fóliázott kivitelben.
  • Fúvott – fehér, barna, okker, szürke antracit és arany tölgy.
  • Fóliázott (Renolit) – fa minták: dió, sötét tölgy, cherry amaretto, sorento balsamico, természetes tölgy, mahagóni, oregon, douglas, nevada, sierra.
Amennyiben fehér színűt választ, nem kell tartania a műanyag llesztések megsárgulásától. A belső illesztéseknek köszönhetően a sárgulás lehetőségét kiküszöböltük.
A záródás intenzitása/erőssége állítható és a kefék között rejtett másgnesek találhatóak.

Fényképek

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző