AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
Milyen szúnyoghálót vásárolhat meg?
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Milyen szúnyoghálót vásárolhat meg?

A megvásárolható szúnyoghálók jellemzői

Minél teljesebbkörűbb szolgáltatást szeretnénk biztosítani, így a webshopunkon keresztül a műanyag ajtókhoz és ablakokhoz ablakpárkányt, reluxát és szúnyoghálót is vásárolhat. Ez a leghatásosabb módja, hogy távol tartsuk a rovarokat, ennek köszönhetően gond nélkül élvezhetjük a meleg nyári napokat és estéket.

Szúnyoghálók az ablakra

Ezek a szúnyoghálók használhatóak a műanyag ablakokra. A felszerelés nagyon egyszerű, csak néhány pervet vesz igénybe. Elegendő elfordítani a kampókat, így rögzíti az ablak széléhez. Ennek köszönhetően nem szükséges egész évben használnia, az egyszerű kampós megoldással télre leveheti, majd tavasszal újra felszerelhető. Biztos lehet benne, hogy nemcsak az ablakaink minőségével lesz elégedett, de ezzel a típusú szúnyoghálóval is. A háló üvegszálas műanyagból készül, így nem korrodálódik és a hőingadozásokkal szemben is ellenálló. A keret extrudált alumínium profilból készült, melyet lakkbevonat véd. 
 
Hogy a rovarokkal szembeni védelem minél hatásosabb legyen, a keret peremmel van ellátva, így tökéletesen hozzásimul az ablaktokhoz, így nem kell tartania az elálló részektől sem. A háló anyaga szürke színű és alig észrevehető. A szúnyogháló keretét az ablak színe alapján választhatja ki. Az ajánlatunkban 5 színt talál: fehéret, barnát, okkert, antracitot és aranytölgyet.

Fényképek

Videó és PDF útmutató a szúnyogháló felszereléséhez

Szúnyogháló ajtóra

A szúnyoghálókat a teraszajtókra és erkélyajtókra is bátran ajánljuk. Az ajtókra készült szúnyoghálók kerete záródó, a szélessége 50 mm. Az anyaga megegyező az ablakoknál használt szúnyoghálókéval - a háló üvegszálas műanyagból készül, így nem korrodálódik és a hőingadozásokkal szemben is ellenálló. A keret extrudált alumínium profilból készült, melyet lakkbevonat véd. 
 
A keret 5 színben választható - fehér, barna, okker, antracit és aranytölgy mintázattal. Amennyiben fehér színűt választ, nem kell tartania a műanyag llesztések megsárgulásától. A belső illesztéseknek köszönhetően a sárgulás lehetőségét kiküszöböltük.

A záródás intenzitása/erőssége állítható és a kefék között rejtett másgnesek találhatóak.

Fényképek

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek