00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

EkoLine bejárati ajtókkal bővítettük raktári kínálatunkat

Felújítást végez, és néhány napon belül szüksége van bejárati ajtóra? Mi seíthetünk Önnek. A közelmúltban 1044 × 2020 mm méretű EkoLine műanyag bejárati ajtókkal bővítettük raktári kínálatunkat, a tokhézag szélessége 904 mm és magassága 1930 mm. Az ajtók kívülről aranytölgy dekorral vannak ellátva, belülről pedig fehérek. Jobbos és balos kivitelben is kaphatóak, a nyitás mindig befelé történik. 
 
Más műanyag ajtóinktól eltérően ez az EkoLine ajtó dekoratív PVC panellel valamint katedrál üveggel és a klasszikus kilincs helyett modern fogantyúval rendelkezik. Az ajtó az Alupast Ideal 4000 profilból készül, bővebben a következő részben olvashat: Milyen ajtót vásárol. A raktáron lévő EkoLine ajtókat 3 munkanapon belül át tudjuk adni a fuvarozó társaságnak.
 

MEG SZERETNÉM TEKINTENI AZ EKOLINE AJTÓKAT

EkoLine főbejárati ajtók

  • Aluplast Ideal 4000 profilrendszer.
  • Befelé vagy kifelé nyíló.
  • Dekoratív PVC panellel és szigetelő kettős üvegezéssel homokfúvott kivitelben.
  • Hőátbocsátási tényező a teljes ajtón keresztül Ud=1,3 W/m²K.
  • Automatikus GU SECURY többpontos zárral ellátva.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző