AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
A PREMIUM műanyag ajtók jellemzői
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

A PREMIUM műanyag ajtók jellemzői

28 különböző szín

Több, mint 10 különböző erkélyajtó és mellékbejárati ajtó elérhető a raktárunkon, általában fehét színben, vagy a külső oldalon aranytölgy színnel. Amennyiben műanyag ajtót keres (legyen szó bejárati vagy erkélyajtóról) az utóbbi időben az antracit szín is nagyon kedvelt, ebben az esetben kérjük, használja a konfigurátort - az ajtót az Ön igénye szerint készítjük el. 28 szín és dekor közül választhat, továbbá elérhető a fehét szín is. TART A TAVASZI AKCIÓ: JÚNIUS 30-ÁIG AZ ÖSSZES SZÍN AZONOS ÁRON ÉRHETŐ EL.

Akár személyesen is meglátogathat bennünket, a raktárunkban megtekintheti és megvásárolhatja az elérhető PREMIUM  ajtókat. A raktárunkban kiálított főbejárati ajtókat is talál mindkét oldalán antracit színben, illetve egy kiállított mellékbejárati ajtót Winchester színben. A kiállított termék fatörzs katedrál üveggel látható.

Standard színek

Arany tölgySötét tölgyDióCsokoládébarnaMahagóniVilágosszürkeAntracit homokfúvott felülettelAntracit fa mintázattalWinchesterNoce sorrento balsamic

Feláras színek

OregonKrémfehérSiena PN nocheWoodec Turner Oak maltWhite wooden structureCherry amaretto/Amaretto cseresznyeBergkiefer/FenyőSlate gray smooth/Sima szürke PalaBirke rose/NyírUlti Matt feketeStreifen douglasieSheffield tölgySheffield tölgy (szürke)Irish oak/Ír tölgyBrushed aluminium/Csiszolt alumíniumMacoreGrenn moss/Moha zöldSoft cherry/Lágy cseresznye

Katedrál üveg és álosztók

Az ajtó felár ellenében hőszigetelő háromrétegű üvegezéssel Ug = 0,6 W / m²K vagy biztonsági üvegezéssel is felszerelhető. A katedrálüveg népszerű a bejárati ajtóknál, a következő változatokat kínáljuk:: fatörzs, csincsilla, delta, matt delta, tejüveg, matt homokfúvott, master carre.
Az online konfigurátoron keresztül testre szabhatja a rendelését.
 
Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek