00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Feltöltöttük a raktárt, pár napon belül leszállítjuk az ablakokat.

Tudjuk, hogy néhányan szeretnék kihasználni a jelenlegi mérsékeltebb téli időjárását, ezért mindig feltöltjük a raktárunkat. Így a legkeresettebb méretű műanyag ablakokat és ajtókat mi már néhány nap alatt az otthonába tudjuk szállítani. A méretre gyártott ablakok és ajtók is gyorsan – egy hónapon belül – leszállításra kerülnek. Ráadásul a prémium dekorfóliákra vonatkozó kedvezményakció március végéig érvényes.

Az interneten keresztül egyszerűen meg tudja rendelni az ablakokat és az ajtókat, amelyeket mi ezután egyenesen az otthonába szállítunk. Így nem kell sehová elmennie és kitenni magát a fertőzésveszélynek. Amennyiben pedig tanácsra lenne szüksége, hétfőtől szombatig felhívhatja az infóvonalunkat, e-mailben megírhatja nekünk, vagy a chaten megkérdezheti.

 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző