00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Hogy fogjunk hozzá a tavaszi ablaktisztításnak?

Előállunk pár tippel, hogyan tisztíthatja meg műanyag ablakait annak érdekében, hogy azok a lehető legjobban és a leghosszabb ideig szolgálják az igényeit. 
  1. Keretek és az üveg tisztítása – használjon tiszta vizet közönséges mosószerrel. Különösen a fehér ablakoknál rendszeres mosás szükséges az enyhe sárgulás vagy beszürkülés megelőzésére. Ha azt szeretné, hogy az ablakkeretek felülete hosszú ideig a lehető legszebb maradjon, ajánljuk a CLEAN PVC tisztítószert, mellyel nagyon jó tapasztalataink vannak. 
  2. Tömítések és ereszek tisztítása – javasoljuk a tömítések SILICA-val történő kezelését, amely meghosszabbítja a tömítések rugalmasságát. 
  3. A vasalat kezelése – különösen nyár előtt, amikor az ablakokokat nyitva tartjuk, ajánljuk az OILO tisztítóeszköz használatát. Csöpögtessük a csuklópántokba és a záródobokba, ezen az ábrán részletesebb képet kaphat. Ha szükséges, végül állítsa be az ablakokat imbuszkulcs segítségével. 
  4. Természetesen az ablakok mellett meg kell mosni a belső és a külső ablakpárkányokat is. Okos döntés ezen felületeket is erre szolgáló tisztítóeszközökkel lekezelni: a CLEAN PVC-t használja a műanyag ablakpárkányokhoz, a CLEAN AL-t a kültéri alumínium párkányokhoz. 
Az összes említett termék - CLEAN PVC, OILO, SILICA és CLEAN AL - könnyen megvásárolható ebben a professzionális szettben.

 
Professzionális műanyag ablak- és ajtókarbantartó készlet, megnöveli az élettartamot

Ügyfeleinktől

M. Anikó

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettekvagyunk! 5*“

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettek vagyunk! 5*“

U. Tibor

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK…“

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK. A TERMEK JO,SZALLITAS IS KITUNO.KOMUNIKACIO IS JO. MEREM AJANLANI AZ UZLETET MINDENKINEK. TOVABBI SOK SIKERT.“

Ügyfelek ablakainkkal kapcsolatos tapasztalatai