00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Segítség az allergiásoknak – nanoszálas szúnyoghálók

Ön is a pollenallergiások közé tartozik? Azon gondolkodik, mi javíthatna a helyzetén? A szabadban jó ötletnek bizonyul a szemüveg és a maszk viselése, gyakori haj és arcmosás mellett. Otthon pedig tiszta, pollenmentes környezetet teremthet a nanoszálas ablakhálók felszerelésével. A pollen mellett a nano-háló véd a portól, az atkáktól, a spóragombáktól, a légköri penészektől, a bosszantó rovaroktól, és csökkenti a cigarettafüst átjutását is. 
A RESPILON nanoszálas membránnal ellátott ablakhálót megrendelheti tőlünk a formanyomtatvány kitöltésével az összes egy- és többszárnyú, tokosztóval rendelkező ablakhoz. A maximális szélesség 1,5 méter. 


Modern ablakháló nanoszálas membránnal

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző