00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Milyen típusúak a műanyag fürdőszobai ablakok?

Bár sok háztartásban nincs ablak a fürdőszobában, mindenképpen előnyös, ha a helyiséget természetes fény világítja meg, és nem kell mindig felkapcsolni a villanyt. Ezenkívül az ablak szellőztethető, ami különösen hasznos, ha a fürdőszoba a WC-vel van összekötve. Röviden, a fürdőszobához tartozik ablak, így felmerül a kérdés: melyiket válasszuk?

A legelterjedtebbek a fürdőszobai tetőtéri ablakok és a nyíló-billenthető

A fürdőszobában megnövekedett páratartalom, ezért a műanyag ablakok a legalkalmasabbak. A többi paraméter tehát a vásárló preferenciáitól függ, de általánosságban elmondható, hogy az emberek leggyakrabban egyszárnyú ablakokat választanak, hogy megőrizzék magánéletüket a fürdőszobában. Ezek lehetnek: 
  • fix - ezek fix ablakok nyitás és így szellőzés nélkül. Olcsóbbak, mint a nyitható ablakok. Használhatók földszinti fürdőszobákban, ahol az ablak kényelmesen lemosható a talaj mindkét oldaláról. A szellőztetés lehetetlensége miatt csak rekuperációs házakba ajánljuk.
  • billenő szellőzés - nem teljesen nyithatók, hanem dönthetőek, ami általában elegendő a szellőzéshez. Általában szélesebbek, de alacsonyabbak
  • nyitható és dönthető - általában nagyobbak a dönthetőnél, hasonlóan szélesek és magasak, a szükséges méret 100 × 100 cm. Nem csak a szellőzés érdekében dönthetőek, hanem teljesen kinyithatók is.
  • tető - tetőtérbe alkalmasak, a fürdőszoba nagyon világos és kényelmesen nyithatóak. A PREMIUM műanyag tetőtéri ablakokat közvetlenül a fokozott páratartalmú helyiségekbe tervezték. Több mint tíz méretben kaphatók.
Fürdőszobákba való egyszárnyú műanyag ablakból van nálunk elég raktáron, a szállítás általában 5 munkanaponot vesz igénybe. Ha más méretű vagy egyéb paraméterű ablakra van szüksége (például mattüveggel), rendelje meg konfigurátorunkon keresztül.  

Ügyeljen a túl kicsi ablakokra

Mivel manapság gyakoriak a nagyobb méretű fürdőszobák (két mosdó, zuhany, fürdőkád, WC, bidé és akár szauna is), célszerű vagy egy nagyobb ablakot (kertre nézőt), vagy több kis műanyag ablakot elhelyezni. Kisebb ablakoknál csak arra hívnánk fel a figyelmét, hogy az ablakok nagy része a keretből áll, így maga az üvegfelület kisebb, ezáltal kevesebb fény jut át ​​rajtuk.