0
00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

R. Hutvágner

Kedves Rita!

Ígéretem betartva küldenék pár gondolatot, remélem a felsőbb körökbe is eljut az üzenetem.

A termékek minőségéről nem tudok véleményt formálni, mert még nincsenek használatban, viszont szeretnék egy hatalmas pozi􀆡v csalódást megosztani.

Számomra hihetetlen, hogy a mai világban egy cég és az ügyintézésük ennyire segítőkész és rugalmas legyen. Ritával beszéltem kismilliószor, mert több akadályba is ütköztem és elképesztő mennyire kommunikatív, segítőkész, megértő és mindemellett kedves ügyintéző. Az egyik szúnyogháló sérülten érkezett, amit sajnos csak másnap vettünk észre (örültünk aznap, hogy egyáltalán egyben odaért minden). Elintézte, hogy kapjunk egy másikat, holott én is tisztában vagyok vele, hogy ha így vettem át, akkor nem jogos a reklamáció, ennek ellenére küldenek egy újat. Mindezt gyakorlatilag 10 perc alatt, amiben benne van a telefonos egyeztetés, az email a fotókkal és a válasz, hogy ne aggódjak, kapni fogunk másikat. Rita valószínűleg a századik hívásom után a háta közepére nem kívánt, ám egyszer sem mutatta ennek a szikráját sem.

Ha nem velem történik mindez valószínűleg el sem hinném, hogy ebben az országban létezik az építőiparban olyan cég, ahol minden ennyire gördülékenyen és rugalmasan megy.

Nagyon hálásak vagyunk, mindent köszönünk!

Vissza a referenciákhoz  PDF letöltése