00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Fő- és mellékbejárati ajtók tesztelése független tesztlaboratóriumban

A közelmúltban teszteltük műanyag ablakaink és erkélyajtóink minőségét az Építőipari és Asztalosipari Termékek Vizsgálati Laboratóriumában, amely a brünni Mendel Egyetem alatt működik. Most a PREMIUM fő- és mellékbejárati ajtók tesztelésének aktuális eredményeit is megosztjuk Önökkel.

Raktáron tárolunk mellékbejárati ajtókat kétrétegű üveggel Ug = 1,1 W / m²K, 25 mm-es panellel, vagy üveg és panel kombinációjában. Alapkivitelben a Metal Union hidegperemes távtartóval vannak ellátva, így ezen ajtók teljes hőátbocsátása Ud = 1,3 W / m²K.

Ha jobb hőszigetelési tulajdonságokra van szüksége, kérjük, használja az online konfigurátorunkat, amelyben kiválaszthatháromrétegű üveget, vagy a háromrétegű üveg és a vastagabb 42 mm-es PVC-panel kombinációját, valamint a Chromatek Ultra F melegperemes távtartót (AKTUÁLIS AKCIÓK: Szeptember 30-ig) melegperemes távtartót adunk a hideg áráért). Amint a mellékelt tanúsítványból kiderül, a legjobb értékeket - Ud = 0,91 W / m²K – a teljes háromrétegű üvegfelülettel rendelkező, melegperemes érik el.

A főbejárati ajtókat nem tartunk raktáron, minden esetben a konfigurálni kell. Ezen termékünknél is többféle lehetőséget választhat (teljesen üvegezett kétrétegű / háromrétegű, teljes PVC panellel vagy üveg és panel kombinációjával), valamint a távtartó keret típusát is (hideg Metal Union, meleg Chromatek Ultra F). Mindezek függvényében alakul az ajtó teljes hőátadás értéke. Alacsony energiafelhasználású házak esetében a főbejárati ajtót hőszigetelő hármas üvegezéssel tudjuk ellátni Ug = 0,6 W / m²K, vagy háromrétegű üveggel, PVC panellel és a Chromatek Ultra F melegperemes távtartókerettel, ahol a teljes hőátbocsátás értéke Ud = 1,0 W / m²K.

 
A PREMIUM BEJÁRATI AJTÓK JELLEMZŐIT FÜGGETLEN VIZSGÁLATI IRODA HITELESÍTI

Ügyfeleinktől

M. Anikó

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettekvagyunk! 5*“

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettek vagyunk! 5*“

U. Tibor

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK…“

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK. A TERMEK JO,SZALLITAS IS KITUNO.KOMUNIKACIO IS JO. MEREM AJANLANI AZ UZLETET MINDENKINEK. TOVABBI SOK SIKERT.“

Ügyfelek ablakainkkal kapcsolatos tapasztalatai