00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Fő- és mellékbejárati ajtók tesztelése független tesztlaboratóriumban

A közelmúltban teszteltük műanyag ablakaink és erkélyajtóink minőségét az Építőipari és Asztalosipari Termékek Vizsgálati Laboratóriumában, amely a brünni Mendel Egyetem alatt működik. Most a PREMIUM fő- és mellékbejárati ajtók tesztelésének aktuális eredményeit is megosztjuk Önökkel.

Raktáron tárolunk mellékbejárati ajtókat kétrétegű üveggel Ug = 1,1 W / m²K, 25 mm-es panellel, vagy üveg és panel kombinációjában. Alapkivitelben a Metal Union hidegperemes távtartóval vannak ellátva, így ezen ajtók teljes hőátbocsátása Ud = 1,3 W / m²K.

Ha jobb hőszigetelési tulajdonságokra van szüksége, kérjük, használja az online konfigurátorunkat, amelyben kiválaszthat háromrétegű üveget, vagy a háromrétegű üveg és a vastagabb 42 mm-es PVC-panel kombinációját, valamint a Chromatek Ultra F melegperemes távtartót (AKTUÁLIS AKCIÓK: Szeptember 30-ig) melegperemes távtartót adunk a hideg áráért). Amint a mellékelt tanúsítványból kiderül, a legjobb értékeket - Ud = 0,91 W / m²K – a teljes háromrétegű üvegfelülettel rendelkező, melegperemes ablakok érik el.

A főbejárati ajtókat nem tartunk raktáron, minden esetben konfigurálni kell. Ezen termékünknél is többféle lehetőséget választhat (teljesen üvegezett kétrétegű / háromrétegű, teljes PVC panellel vagy üveg és panel kombinációjával), valamint a távtartó keret típusát is (hideg Metal Union, meleg Chromatek Ultra F). Mindezek függvényében alakul az ajtó teljes hőátadás értéke. Alacsony energiafelhasználású házak esetében a főbejárati ajtót hőszigetelő háromrétegű üveggel tudjuk ellátni Ug = 0,6 W / m²K, vagy háromrétegű üveggel, PVC panellel és a Chromatek Ultra F melegperemes távtartókerettel, ahol a teljes hőátbocsátás értéke Ud = 1,0 W / m²K.

 
A PREMIUM BEJÁRATI AJTÓK JELLEMZŐIT FÜGGETLEN VIZSGÁLATI IRODA HITELESÍTI

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző