00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Videó útmutató a belső redőnyökbeméréséhez

Szemléletes módon a videóban

A reluxa megfelelő méretét kideríteni nem túl bonyolult. Csupán a bemérés módszerével kell tisztában lenni. Azután a műanyag ablakok belső reluxáinak megrendelése zökkenőmentesen megy végbe, és hamarosan Ön is beszerelheti azokat.

A belső redőnyök mérési eljárása

  • A redőnyök szélességét úgy mérheti meg, hogy a mérőszalag egyik végét az üveg jobb alsó sarkába helyezi. A szárny mentén az üveg bal alsó sarkába vezeti. Jegyezze le a centimétereket.
  • Hasonlóan mérje le a magasságot – ez az üveg mérete felülről lefelé. Adjon hozzá 5 mm-t ehhez a számhoz.
  • Az utolsó fontos méret az üvegező léc mélysége. Mérje meg az üvegtől maga felé - a léc széléig.
  • Végül adja meg azt az oldalt, ahova a redőnyvezérlő láncot szeretné elhelyezni ez általában a fogantyúval ellentétes oldal.

Amennyiben szükségét érzi, az ablakok, ablakpárkányok tájolásáról, beépítéséről szóló útmutatót is megnézheti.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző