00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Mellékbejárati ajtók szerkesztése kedvező áron

Nem szeretne sokat költeni egy hagyományos bejárati ajtóra? Tervezzen és rendeljen meg egy kedvező áron kapható mellékbejárati ajtót!

A mellékbejárati ajtók a hagyományos bejárati ajtókkal szemben az erkélyajtók profilrendszerével és vasalatával készülnek. A bejárati ajtókkal szemben a szárny szélessége kisebb és a pántok megegyeznek az erkélyajtókon találhatókkal. Csak befelé nyíló lehet, kilincs-kilincs szerkezettel (nem lehetséges ajtógomb kívül). Az ilyen kivitelezés ára kb. 50%-kal alacsonyabb, mint a klasszikus bejárati ajtóké.

A mellékbejárati ajtókat általában egy másodlagos bejárati ajtóként használják, illetve teraszajtóként és mint bejárat a garázsba. Teljesítik a klasszikus bejárati ajtók feladatát.

Általános tulajdonságok:

 • 5 pontos vasalat (5 záródási pont a teljes kerületen) + 1 zár

 • kilincsfelhúzós kilincs-kilincs kivitel (kilincs-ajtógomb változat nem lehetséges)

 • egyenes klasik profil 

 • a mellékbejárati ajtók zárbetétéhez 3 kulcs tartozik

 • alumínium küszöbbel (mint a klasszikus bejárati ajtóknál) - akadálymentes bejáratként is használható

 • befelé nyíló kivitelezés

A következő ajtó konfigurációs eljárás- amelyet után lehet rendelni

A következő PREMIUM műanyag bejárati ajtók raktáron vannak. Választhat egy- és kétszárnyú ajtók között, és az akciós részlegen még olcsóbban vásárolhat enyhén sérült vagy kiállítási darabokat.

Ha nem a legnépszerűbb méretekben választ a következő ajtók közül, amelyek általában raktáron vannak, vagy ha a REHAU SYNEGO AD profilt szeretné háromrétegű üvegezéssel, használja az ajtó konfigurátorunkat.

A következőket választhatja:

 • Elrendezés- választhat az egy- vagy a kétszárnyú ajtók közül.
 • Színek - választhat a standard és a kiegészítő színek közül, bővebben a „Melyik ajtót vásárolja” című részben olvashat. Dekoráció lehet mind a két oldalon, vagy az ajtó külső és belső oldala fehér lesz.
 • Díszüvegezés - felár ellenében az üvegezés a következő motívumokkal történhet: kéreg, csincsilla, delta, delta homok fúvott, matt tej, matt homok fúvott, master carre.
 • Az üvegezés esetében a háromrétegű szigetelő üvegezésért felárat fizethet.
 • Személyre szabott méretek.
 • Üvegrétegek közötti rácsok - konfigurálhatja az elhelyezésüket és típusukat.
 • Redőnyök- több tucat szín közül választhat. Profil - választhat a PREMIUM Classic vagy a REAHU SYNEGO AD Classic (háromrétegű üvegezés) között.
 • Töltőanyag típusa.
 • Nyitás típusa:
 1. Balra (= szobába nyíló egyszárnyú ajtó, bal oldali zsanérokkal és jobb oldali kilinccsel).
 2. Jobbra (= befelé nyíló egyszárnyú ajtó, jobb oldali zsanérokkal és bal oldali kilinccsel).
 3. P - Oszlopos nyitás (= kétszárnyú ajtó oszlop nélkül = oszloppal, a kilincses főszárny jobbkezes).
 4. L- Oszlopos nyitás (= kétszárnyú ajtó oszlop nélkül = oszloppal, a kilincses főszárny balkezes).

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző