00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok javítása

Nem számít, hogy egy cég, egy családi vagy társasház ablakjavításába szeretne kezdeni. Leírtuk, hogy mit kell tenni a leggyakoribb hibák esetén, mint például a PVC ablak felületének sérülése, üvegtörés és meghibásodott szerelvények (nehezen záródó ablakok, beragadt kilincs stb.). Ezek közül sok mindent saját maga is megjavíthat, de ha az ablak nagyobb mértékben sérült (például eltört egy zsanér), forduljon szakemberhez. A sérült ablakok javításában partnerünk az ASOK (Engedélyezett ablak- és ajtószerviz).

Műanyag ablakfelület javítása

Ha kisebb felületi sérülésről van szó, például horpadásokról és karcolásokról, retusáló filceket tudunk biztosítani minden színben, hogy a javítás a lehető legkevésbé feltűnő legyen. Ha nagyobb sérülésről van szó (például építkezés során), gyakran cserére van szükség.

Ahhoz, hogy a műanyag ablak felülete minél tovább szép maradjon, csak puha, vízzel és folyékony tisztítószerrel ellátott ruhát használjon (kerülje a drótos ruhákat és a súrolószereket), majd kezelje a felületet a karbantartó készletben található Clean PVC termékkel.

TIPP: Szerelőhabbal, habarccsal vagy maszkolószalaggal szennyezett ablakai vannak? Olvassa el, hogyan távolíthatja el..
 

Szerelvény javítása

Az olyan problémák, mint például - az ablak nehezen záródik, vagy a szárny és a keret szivárog - általában megoldhatók a szerelvény beállításával és kenésével. Ehhez szüksége lesz egy 4-es imbuszkulcsra, olajra a karbantartó készletből és erre az útmutatóra, amely pontosan leírja, hogyan kezelheti a műanyagablak szerelvényét. A szerelvények beállítása gyakran segít a kilinccsel kapcsolatos problémák esetén is (amennyiben nehezen elfordítható).
PVC ablakok szerelvényei

Törött üveg

Nem kell szerelőt hívnia a törött üveg miatt. Készítettünk egy praktikus videós oktatóvideót, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan cseréljen üveget az ablakán és egy praktikus üvegező spatulyát is beszerezhet.
Műanyag ablak törött üvegének cseréje

Nem menj sehová, van belőle elegendő

Karbantartás és szabályozás
Hogyan javítható meg a műanyag ablak kilincs?

Hogyan javítható meg a műanyag ablak kilincs?

Azt szeretné megtudni, hogyan javítható meg a műanyag ablak kilincse?…

Teljes cikk
Problémák
A műanyag nyílászárók nem zárhatók be

A műanyag nyílászárók nem zárhatók be

Ha nem tudja becsukni a műanyag ablakot, megpróbálhatja saját maga…

Teljes cikk